Yz

• 20 ml syropu Yuzu Lemon Routin 1883
• 2 plasterki ogórka 
• 5 ml soku z limonki Polenghi 
• 120 ml wody gazowanej 

 W shakerze umieścić syrop Yuzu oraz sok z limonki. Wstrząsnąć i wlać do szklanki wypełnionej wodą gazowaną. Delikatnie zamieszać, całość udekorować plasterkami ogórka.  

Brownie macchiato

• 15 ml syropu Brownie Routin 1883 
• 30 ml espresso 
 • 120 ml mleka 

Do podgrzanego mleka wlać syrop oraz kawę. Na górze dodać spienione mleko i udekorować ciasteczkami czekoladowymi i migdałami. 

Mrożona herbata 

• 20 ml syropu truskawkowego Routin 1883
• 20 ml syropu brzoskwiniowego Routin 1883
• 1 torebka herbaty Taylors 
 • 90 ml gorącej wody 
• Kruszony lód (1 szklanka) 
• Listki mięty 
• Plasterki truskawek i brzoskwiń 

Zaparzyć herbatę w filiżance. Do shakera wlać syropy, dodać lód i zaparzoną herbatę. Wstrząsnąć i po ostygnięciu wlać do szklanki. Udekorować listkiem mięty, plasterkiem truskawki i brzoskwini.   

Salty Star

• 30 ml espresso 
• 20 ml syropu Słony karmel Routin 1883
• Spienione mleko 

Espresso umieścić w szklance typu Toddy. W spieniaczu spienić mleko, dodać syrop. Przelać spienione mleko do espresso, udekorować syropem karmelowym i ziarenkami kawy. 
Szukaj