Szlachetny gin produkowany tymi samymi, wiejskimi metodami co 100 lat temu, ze składników pozyskiwanych z regionu Kalabria. Ma bardzo intensywny charakter, bogaty i świeży, lekko gorzki. Główne rośliny botaniczne to jałowiec i cytryny IGP. Świetnie sprawdzi się w koktajlach, szczególnie polecany do koktajlu Fizz lub Collins.
GIL - PREMIUM GIN TORFOWY
W wyniku mieszanki powstaje unikalne na całym świecie „Torbato Italiano” (gin z nutą torfu). Produkowany na bazie owędzanych piemonckim torfem jagód jałowca. Zasada produkcji jest niemal identyczna jak w przypadku torfowania jęczmienia w szkockiej whisky. Do tego piołun, czarny bez, grapefruit, słodka i gorzka pomarańcza, cytryny, oregano, lawenda i aloes. r.
GIN DAY
Ambrozja w swojej najbardziej klasycznej postaci, idealna, aby każda chwila była wyjątkowa. Wyczuwalne aromaty cytryny, szałwii i rozmarynu. Doskonały składnik koktajlu, charakteryzujący się miękkim i okrągłym finishem, nasyconym śródziemnomorskimi nutami.
GIN SICILY EDITION
Idealna propozycja na aperitif z przyjaciółmi. Można podawać również solo na kostkach lodu.
Do produkcji wykorzystywane cytryny z Syrakuzy, czerwone pomarańcze z Sycylii, pikantne chillli - wszystko to by w jednej butelce zamknąć niepowtarzalne aromaty Sycylii.
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.