![](data/files/nowykonceptby3.png)
![](data/files/61_1657709622.png?r=b9c5c3e5)
PIGSKIN SILVER SILVIO CARTA
London Dry Gin. Świeży, miękki, okrągły i balsamiczny. W ustach wyczuwalny aromat cytrusów i sardyńskich ziół, takich jak: dziki koper włoski, liści mirtu, jałowca i szałwii. Delikatnie pikantny dzięki obecności gałki muszkatołowej oraz wanilii.
![](data/files/81_1657709635.png?r=bedb441e)
PIGSKIN PINK SILVIO CARTA
Urzeka od pierwszego łyka. Na podniebieniu wyczuwalne intensywne aromaty śródziemnomorskich ziół, rozmarynu
i suszonych kwiatów. Na finiszu przyjemnie cytrusowy.
![](data/files/71_1657709647.png?r=67833e68)
GILL SILVIO CARTA
Idealny partner dla każdego barmana. Inspirowany stylem London Dry. Świeży, w nosie wyczuwalna lawenda i limonka, oraz typowe dla ginu nuty jałowca. Przeznaczony do koktajli, niezastąpiony
w koktajlu Negroni.
![](data/files/6_1_-removebg-preview.png)
GIL - PREMIUM GIN
Szlachetny gin produkowany tymi samymi, wiejskimi metodami co 100 lat temu, ze składników pozyskiwanych z regionu Kalabria. Ma bardzo intensywny charakter, bogaty i świeży, lekko gorzki. Główne rośliny botaniczne to jałowiec i cytryny IGP. Świetnie sprawdzi się w koktajlach, szczególnie polecany do koktajlu Fizz lub Collins.
![](data/files/7_1_-removebg-preview1.png)
GIL - PREMIUM GIN TORFOWY
W wyniku mieszanki powstaje unikalne na całym świecie „Torbato Italiano” (gin z nutą torfu). Produkowany na bazie owędzanych piemonckim torfem jagód jałowca. Zasada produkcji jest niemal identyczna jak w przypadku torfowania jęczmienia w szkockiej whisky. Do tego piołun, czarny bez, grapefruit, słodka i gorzka pomarańcza, cytryny, oregano, lawenda i aloes. r.
GIN DAY
Ambrozja w swojej najbardziej klasycznej postaci, idealna, aby każda chwila była wyjątkowa. Wyczuwalne aromaty cytryny, szałwii i rozmarynu. Doskonały składnik koktajlu, charakteryzujący się miękkim i okrągłym finishem, nasyconym śródziemnomorskimi nutami.
![](data/files/8_1_-removebg-preview.png)
GIN SICILY EDITION
Idealna propozycja na aperitif z przyjaciółmi. Można podawać również solo na kostkach lodu.
Do produkcji wykorzystywane cytryny z Syrakuzy, czerwone pomarańcze z Sycylii, pikantne chillli - wszystko to by w jednej butelce zamknąć niepowtarzalne aromaty Sycylii.
![](data/files/9_1_-removebg-preview.png)