CASTELLO

Castello S.P.A. została założona w 1997 roku w San Giorgio di Nogaro - Udine, w momencie przejęcia fabryki należącej do znanej międzynarodowej firmy. Browarowi Castello od samego początku jego istnienia przyświeca ten sam cel - wykorzystując najbardziej zaawansowane techniki produkcji, utrzymać wysoką jakość, aby wyprodukować wyjątkowe włoskie piwo o niepowtarzalnym charakterze.

Pozostałe piwo

La Decisa

Piwo typu lager o charakterystycznym, świeżym i harmonijnym smaku. Przyjemna chmielowa nuta i piękny złocisty kolor dopełniają profilu tego niezwykle przyjemnego piwa o subtelnie wyczuwalnej słodowości.

La Rubina

Piwo charakteryzuje się pełnym i okrągłym smakiem, który w średnio-wysokiej zawartości alkoholu znajduje możliwość wyrażenia swojego pełnego potencjału. Ciepły czerwony kolor oraz kremowa i trwała piana wieńczą walory smakowe we wzorowy sposób, podkreślając jego wyjątkowość. Idealne do serów pleśniowych i pikantnych wędlin.

Fabbrica in Pedavena

Browar powstał w 1897 roku w doskonałej lokalizacji do produkcji włoskiego piwa. Okolica ta z biegiem czasu stała się symbolem terytorium i protagonistą kultury piwowarskiej. To właśnie tu nadal przenika się starożytność i nowoczesność, tradycja i technologia. Dzięki odwadze grupy włoskich przedsiębiorców od ponad 120 lat powstaje tu piwo produkowane według tradycji Pedaveny, przekazywanej przez lata od mistrza piwowara do mistrza piwowara.

Superior Analcolica

Piwo bezalkoholowe. Dzięki przemyślanemu doborowi składników i nowoczesnemu procesowi produkcji, po wielu latach prób i udoskonaleń powstało bezalkoholowe piwo Superior. Doskonałe w smaku z wyczuwalnymi nutami owocowymi.

Birra Morena

Birra Morena to włoski browar należący do rodziny Tarricone. To właśnie Lucania, region południowych Włoch, produkuje wysokiej jakości piwa, nagradzane na całym świecie. Browar Birra Morena otrzymał ponad 50 nagród w licznych konkursach na całym świecie. Browar dysponuje zdolnościami produkcyjnymi na poziomie około 200 000 hektolitrów, produkując piwa zarówno niskiej, jak i wysokiej fermentacji, a proces produkcji jest stale kontrolowany przez wysoko wyspecjalizowanych pracowników.

Castello

Castello S.P.A. została założona w 1997 roku w San Giorgio di Nogaro - Udine, w momencie przejęcia fabryki należącej do znanej międzynarodowej firmy. Browarowi Castello od samego początku jego istnienia przyświeca ten sam cel - wykorzystując najbardziej zaawansowane techniki produkcji, utrzymać wysoką jakość, aby wyprodukować wyjątkowe włoskie piwo o niepowtarzalnym charakterze. .
Szukaj