Bombardino

Smakowity górski likier wyprodukowany z lokalnego mleka, żółtek jaj i rumu. Bombardino jest doskonały sam w sobie, ale można go również połączyć z gorzkim kakao i bitą śmietaną. Taka wersja idealnie rozgrzewa! Polecany również w połączeniu z lodami, mrożonymi deserami lub jako składnik oryginalnych koktajli.

Kliknij tutaj i zobacz jak podawać Bombardino.

Kremy z alpejskiego mleka

Kremy alpejskie Marzadro doskonale reprezentują naturę alpejskich dolin. Ich delikatny smak i umiarkowana zawartość alkoholu znakomicie zaspokajają gusta zwolenników lekkich i przyjemnie subtelnych napojów. Doskonałe po posiłku, odpowiednie również w połączeniu lub jako składnik deserów i lodów czy też do tworzenia oryginalnych, eleganckich koktajli. 

  • Crema Alpina Nocciola (orzech)
  • Crema Alpina Limone (cytryna)
  •  Crema Alpina Fragoline di bosco (poziomka) 
  • Crema Alpina Caffe (kawa)
  • Crema Alpina Koco’s (kokos)
NORTH COAST S.A.
ul. 3 Maja 8, 05-800 Pruszków

(c)2021, Wszelkie Prawa Zastrzeżone
Liczba odwiedzin: 19471
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem