Smakowity górski likier wyprodukowany z lokalnego mleka, żółtek jaj i rumu. Bombardino jest doskonały sam w sobie, ale można go również połączyć z gorzkim kakao i bitą śmietaną. Taka wersja idealnie rozgrzewa! Polecany również w połączeniu z lodami, mrożonymi deserami lub jako składnik oryginalnych koktajli.
Kremy alpejskie Marzadro doskonale reprezentują naturę alpejskich dolin. Ich delikatny smak i umiarkowana zawartość alkoholu znakomicie zaspokajają gusta zwolenników lekkich i przyjemnie subtelnych napojów.
Doskonałe po posiłku, odpowiednie również w połączeniu lub jako składnik deserów i lodów czy też do tworzenia oryginalnych, eleganckich koktajli.
Crema Alpina Nocciola (orzech)
Crema Alpina Limone (cytryna)
Crema Alpina Fragoline di bosco (poziomka)
Crema Alpina Caffe (kawa)
Crema Alpina Koco’s (kokos)
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.