Syropy Polot 1882
Maison Routin już od ponad 130 lat oferuje barmanom i baristom na całym świecie syropy, sosy i inne wyjątkowe aromatyczne kreacje. Produkty marki „1883” charakteryzują się wyjątkowym smakiem oraz najwyższą jakością produkcji z wykorzystaniem naturalnych aromatów owoców, przypraw, kwiatów i krystalicznej wody z Alp Francuskich. Syropy i sosy są znakomitym dodatkiem do deserów, ciast i lodów, którym nadają wyjątkowy wygląd i aromat. Świetnie komponują się również z kawą i koktajlami.
Dlaczego syropy Routin 1883 są tak wyjątkowe?
• Autentyczność smaku gwarantuje doskonałe oddanie naturalnych aromatów
• Czystość smaku – idealna równowaga między słodyczą i aromatami
• Intensywność aromatu – idealnie słodkie i intensywne
• Na bazie krystalicznie czystej alpejskiej wody
• Wszechstronne zastosowanie – do deserów, koktajli, kawy, na zimno i na ciepło
• Bez konserwantów, naturalnie barwione
Syropy Classic
Dobrze znane i ponadczasowe smaki. Współgarją niemal w każdym koktajlu. Te czyste, proste, intensywne i mocne syropy pozwalają na nieograniczone interpretacje.
- Róża
- Triple Sec.
Syropy Reggae
Egzotyczne i zmysłowe. Ich nieoczywisty smak, przechodzący od owoców do cukru, inspiruje do odważnych połączeń w koktajlach. Idealnie nadają rytm i gaszą pragnienie w letnie upały.
- Mięta mojito
- Kokos
- Mango
- Arbuz
- Ogórek
- Kiwi
- Blue Curacao
Syropy Rock
Pełne energii riffy, które bez trudu mieszają się z każdym napojem lub innym syropem. Mocne, żywe, oszałamiające, podkreślają i ożywiają każdą kompozycję.
- Triple sec
- Pomarańcza
- Yuzu
Syropy Pop
Wesołe melodie, łatwe do zapamiętania i rezonujące w każdej kompozycji. Ich słodkie i pobłażliwe nuty są łatwe łączenia.
- Cytryna
- Pomarańcza
- Malina
- Truskawka
- Wiśnia
- Jabłko
- Marakuja
Syropy Różne
- Orzech laskowy
- Francuska wanilia
- Brownie
- Słony karmel
- Karmel
Purée owocowe
Purée z truskawki
Niezwykle intensywny smak truskawek zapewni koktajlom doskonałe wykończenie. Barwa głęboko rubinowa z pewnymi przebłyskami. Zastosowanie: koktajle, smoothies, sorbety, drinki bezalkoholowe, herbaty lodowe, napoje gazowane, kulinaria.
Purée z mango
Purée wytwarzane jest z najlepszej jakości dojrzałych, dokładnie miażdżonych owoców. Z powodzeniem może być stosowane jako substytut świeżych owoców. Sprawdzi się doskonale do przygotowania: drinków, soków owocowych, napojów typu smoothies, deserów - musów owocowych, galaretek, lodów i sorbetów
Purée z marakui
Marakuja to jeden z najbardziej charakterystycznych owoców tropikalnych, wyróżniający się doskonałą konsystencją, świeżym, kwaskowatym oraz orzeźwiającym smakiem. To doskonały dodatek do wszelkich koktajli i frappé, herbat, lemoniad, koktajli alkoholowych i bezalkoholowych, lodów i sorbetów, polew deserowych i ciast.
Sprawdź przepisy na koktajle z syropami Routin 1883