Yz
• 20 ml syropu Yuzu Lemon Routin 1883
• 2 plasterki ogórka
• 5 ml soku z limonki Polenghi
• 120 ml wody gazowanej
W shakerze umieścić syrop Yuzu oraz sok z limonki. Wstrząsnąć i wlać do szklanki wypełnionej wodą gazowaną. Delikatnie zamieszać, całość udekorować plasterkami ogórka.
Brownie macchiato
• 15 ml syropu Brownie Routin 1883
• 30 ml espresso
• 120 ml mleka
Do podgrzanego mleka wlać syrop oraz kawę. Na górze dodać spienione mleko i udekorować ciasteczkami czekoladowymi i migdałami.
Mrożona herbata
• 20 ml syropu truskawkowego Routin 1883
• 20 ml syropu brzoskwiniowego Routin 1883
• 1 torebka herbaty Taylors
• 90 ml gorącej wody
• Kruszony lód (1 szklanka)
• Listki mięty
• Plasterki truskawek i brzoskwiń
Zaparzyć herbatę w filiżance. Do shakera wlać syropy, dodać lód i zaparzoną herbatę. Wstrząsnąć i po ostygnięciu wlać do szklanki. Udekorować listkiem mięty, plasterkiem truskawki i brzoskwini.
Salty Star
• 30 ml espresso
• 20 ml syropu Słony karmel Routin 1883
• Spienione mleko
Espresso umieścić w szklance typu Toddy. W spieniaczu spienić mleko, dodać syrop. Przelać spienione mleko do espresso, udekorować syropem karmelowym i ziarenkami kawy.