Kohl - sok jabłkowy jak wino

Wyjątkowy sok jabłkowy z Tyrolu. Kohl to synonim najwyższej jakości i dbałości o każdy szczegół w procesie produkcji. Te wyjątkowe soki nie są dziełem przypadku. Sok tłoczony jest z ręcznie zbieranych jabłek rosnących na tyrolskich stokach. Wygląd butelki i esencja smaku uosabiają najwyższą jabłkową elegancję.
Zaleca się aby soki Kohl serwować w kieliszkach takich jak do wina, w odpowiedniej temperaturze. 

Elstar Gourmet

Sok o jasnożółtej barwie, delikatny i harmonijny w smaku o dobrze zbalansowanej kwasowości. Szczególnie polecany do risotto, serów pleśniowych, ryb i warzyw. Sok dostępny w butelce o pojemności 0,2l oraz 0,75l.
















Jabłko i borówka

Leśne nuty borówki są doskonale zintegrowane ze słodkimi refleksami soku jabłkowego. Sok polecany z twardymi serami oraz grillowanym mięsem.

Jabłko i brzoskwinia

Słodki sok z brzoskwini i kwaśny sok z jabłek górskich doskonale się uzupełniają. To żywe cuvée ma wspaniały kwiatowy zapach i wielowarstwowy bukiet owocowych aromatów. Polecany w połączeniu z ciastami i twardymi serami.

Jabłko i chmiel

Pikantne i kwaśne aromaty chmielu kontrastują ze słodyczą soku jabłkowego wzmacniając się nawzajem. Idealne połączenie z pikantnymi i grillowanymi daniami oraz deserami na bazie kawy.

Jabłko i kwiat bzu

Wyjątkowy smak soku jabłkowego wzbogacony aromatem kwiatów czarnego bzu. Sok znakomicie gasi pragnienie. Świetne połączenie z daniami rybnymi i owocami morza. 
NORTH COAST S.A.
Al. Jerozolimskie 180, 02-486 Warszawa

(c)2021, Wszelkie Prawa Zastrzeżone
Liczba odwiedzin: 69824
Ta strona może korzystać z Cookies.
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.

OK, rozumiem lub Więcej Informacji
Informacja o Cookies
Ta strona może wykorzystywać pliki Cookies, dzięki którym może działać lepiej. W każdej chwili możesz wyłączyć ten mechanizm w ustawieniach swojej przeglądarki. Korzystając z naszego serwisu, zgadzasz się na użycie plików Cookies.
OK, rozumiem